HOWS #3

Ett hem i 2 plan som gör sig lika bra i det uppvuxna villaområdet som på den ogenerade naturtomten. Den indragna terrassen på övervåningen bildar en utsiktsplats på höjden och är, likt farstukvisten, som uthuggen ur fasaden vilket ger huset karaktär.
Exteriört öppnar huset upp sig mot omgivningen utan att vara överexponerande. Interiört präglas det nedre planet av generösa sociala ytor med en öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum flätas samman av den platsbyggda öppna spisen.
På det övre planet bildar sovrummen privata sfärer som sammanstrålar i det övre vardagsrummet/tv-rumet. Två av sovrummen har utgång till terrassen och det stora sovrummet har egen klädkammare.

Anpassat Typhus

En möjlighet att anpassa ett typhus till gällande detaljplan genom att göra mindre förändringar av byggytan så att du får ut så mycket som möjligt i ditt projekt. Fast pris mot förfrågan.

Individuellt Koncepthus

Vi sätter stort värde vid att erbjuda möjligheten att tillsammans med utvalda arkitekter skräddarsy ett hus efter dina behov och platsens unika förutsättningar baserat på designlinjen Hows Origin och byggsystemet ORGANIC COAT SYSTEM™. Du träffar utvald arkitekt vid tre tillfällen för att skapa ditt drömboende. Mellan mötena får du skisser att beakta och efter godkända skisser tar vi fram bygglovsritningar. Fast pris mot förfrågan.