HOWS #4

Ett hem i 3 plan för den stora moderna familjen. Ett hus som varsamt reser sig på tomten med spännande proportioner. Den indragna terrassen på övervåningen är som uthuggen ur fasaden, ger huset karaktär och bildar en utsiktsplats på höjden. Exteriört öppnar huset upp sig mot omgivningen utan att vara överexponerande.

Interiört präglas det mellersta planet av generösa sociala ytor med en öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum flätas samman av den platsbyggda öppna spisen. På det övre planet finner vi det stora sovrummet med egen klädkammare och utgång till terrassen.

På det nedre planet skapas ljusa privata sfärer. Här finner man även funktionella utrymmen, förvaring och en generös relaxavdelning med bastu.

Anpassat Typhus

En möjlighet att anpassa ett typhus till gällande detaljplan genom att göra mindre förändringar av byggytan så att du får ut så mycket som möjligt i ditt projekt. Fast pris mot förfrågan.

Individuellt Koncepthus

Vi sätter stort värde vid att erbjuda möjligheten att tillsammans med utvalda arkitekter skräddarsy ett hus efter dina behov och platsens unika förutsättningar baserat på designlinjen Hows Origin och byggsystemet ORGANIC COAT SYSTEM™. Du träffar utvald arkitekt vid tre tillfällen för att skapa ditt drömboende. Mellan mötena får du skisser att beakta och efter godkända skisser tar vi fram bygglovsritningar. Fast pris mot förfrågan.